LO:s och vattkoppor

I och med att jag nu tagit bort mina tidigare grejer av okänd anledning;-) så ska jag ladda upp lite LO:s redan ikväll tror jag! Om jag FÅR för sjuka dottern som har vattkoppor och bara gnäääääller... Klart det är synd om henne men ååå vad man blir halvimmun mot gnället efter ett tag... Stackarn..:-(

Ännu mer figurer...

Så här hade jag skrivit innan:

"Kunde inte hålla mig från att göra lite fler figurer nu ikväll... Funderar starkt på om de kanske SKULLE gå att göra fler än ett eget ark stämplar av... För att sälja alltså...? Ni som kikar här - vad tror ni? Förslag? Åsikter?"

Men nu tar jag bort mina bilder... Av en anledning som ni får vänta på att få reda på!:-) Hehe...

 

Kalasdax

Borde gå och fixa tårtan och käket inför kvällens födelsedagsfirande, men istället sitter jag här och boostar mitt ego genom att läsa era kommentarer *s*... Har blivit kontaktad av "folk" som gärna skulle se och tillverka mina figurer som stämplar och JÖSSES vad man har svårt att tro på att det man gör skulle kunna vara tillräckligt BRA egentligen... Dumma Jantelag.

Ny termin påbörjad idag, och trots att jag inte blev så himla mycket klokare av introduktionen så känns det spännande och fortfarande lika fantastiskt roligt!


Ett till...

...kort...

image8


Hunden...

image9

Gjort ett par kort...

Är så väldigt inspirerad just nu känner jag och helst vill jag inget annat än att sitta hela dagarna med mina papper och scrappa eller stämpla... Men av någon anledning är det inte helt enkelt med lille Tim som mer än gärna hjälper till och sorterar knappar och blommor och brads i alla möjliga och omöjliga kombinationer!
Och så är jag lite sugen på att låta göra stämplar av mina egna motiv så slipper man rita dem vareviga gång man vill göra något "eget"... Fast det kostar ju. Meeen... man fyller ju år på söndag så.... kanske... *drömmer*

Först ut är ett kort som min kära storasyster ska få, bara för att hon är så himla BÄST!;-) Tråkig färgåtergivning på bilderna bara, men håll till godo:

image4Det andra tänker jag skicka till Krumeluran med lite roliga grejer i:

image7
Och så söta blomman som jag blev så nöjd med:-):

image6


Ska bli himla mycket duktigare nu på att faktiskt fota mina alster...
Nu ska jag iväg och skjutsa hem systra min från sin praktikplats och sen är det sängen inför skolan imorron!:-)

//Sagomamma

Nu skaffar jag också blogg...

Får ju följa strömmen...;-)
Nej, men jag vill också ha ett ställe i internetrymden att berätta om mig och min familj, ladda upp LO.s och kort jag gjort osv... Så så får det bli!:-)

RSS 2.0

Affiliator.com
Diino.se
E-butik.se
Plusikassan.se
Bosieboo.com