Semester!

Imorgon bär det av på semestern vi allihop har längtat efter ett helt år. Stuga på Öland i fyra dagar tillsammans med Storasyster A:s familj. Under dessa dagar går man glatt iväg för att både duscha och gå på toaletten. Inga bekvämligheter what so ever, men man betalar så gärna så för att leva lite primitivt några dagar. Det är bara att hoppas på att det inte regnar. De blir inte så festligt för fyra personer i en 25 kvm stor stuga.

Stora S har räknat ner dagarna länge nu, och vi har inhandlat lite smågrejer som kan vara bra att ha med sig. Bland annat så har barnen fått varsin morgonrock från Hemtex. Varje morgon ber Stora S att få stiga upp och ta på sig sin morgonrock. Som för övrigt är den absolut viktigaste saken att ta med sig till Öland. Fick hon välja en sak att packa ner så var det morgonrocken. Som också kan användas som badrock - och som FÅR bli blöt "för det har mamma sagt"!

I fyra kvällar nu ska barnen få vara uppe en stund längre. I fyra dagar ska vi äta glass varje dag. Och i fyra dagar ska vi strunta totalt i vad klockan är och bara vara - trots att vi får sova lite trångt. Bada ska vi göra även om det regnar, och en av dagarna ska vi åka till  Ölands djurpark fast att det är löjligt svindyrt. De kommande dagarna bryr vi oss faktisk inte riktigt lika mycket om vad saker kostar och kanske man till och med får välja varsin leksak i någon rolig ny affär. Någon av dagarna ska vi klä oss fina och gå på restaurang.

Semester! Vad var den innan man hade barn att uppleva den med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Affiliator.com
Diino.se
E-butik.se
Plusikassan.se
Bosieboo.com