Grillväder och krokodiler

Aaaahh... Vilket väder idag, alltså. Vilket väder...
Blev hembjudna på grillning hos kompisar som har stor trädgård i anslutning till lekplats och dessutom en stor leksen hund. Stora S och Lille T hade jättekul och vi vuxna åt och skrattade massor. Fan, vi gör sånt alldeles för sällan numera... Stora S sprang runt efter Lille T och hjälpte till och kollade så att han skötte sig - världens bästa storasyster får jag nog våga påstå.

Lille T har lärt sig ett nytt avancerat ord; krokodil. Han hade sagt det på förskolan när de fick "önska låtar" att sjunga på samlingen! "Ko-cko-dill" (Den svängiga biten har ni väl hört?;-)) Och han säger det mer än gärna om man ber honom.

En dag kvar till lönen nu - påbörjad countdown för shoppingrunda på stan. Med Storasyster A, eller hur?!? Hur ska det annars kunna bli någe drag?

Slutligen. Vad är det MED kvinnor och deras möhippeplanerande? Har folk glömt att det är den blivande bruden som den är till för? Har stött på fenomenet flera gånger hos vänner och bekanta...

Kommentarer
Postat av: N.

Ko-cko-dill.. hejjå mamma..klick hahaha Vi får ju fixa in en heldag me småknattarna annars blir ja knäpp ( men inga bil-rundor runt halva Lund)

2008-04-23 @ 23:37:12
URL: http://noniss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Affiliator.com
Diino.se
E-butik.se
Plusikassan.se
Bosieboo.com