Bloggen i rullning igen

Men shit. Eftersom verkligen alla andra tagit uppehåll i sitt bloggande så får väl jag knåpa ihop något eget istället då.

Jaha, och var börjar man egentligen? Jag har varit på en av mina bästa (och äldsta - förutom systern min) vänners efterlängtade bröllop, det är en stor händelse bland annat. Efter att ha varit med vid hennes förstföddas förlossning och fått vara gudmor till båda hennes knattar så fick jag dessutom äran att tillsammans med maken J vara deras bröllopsvittnen vid vigseln! Hur återgäldar man såna här saker liksom? Finns inget att säga, tack är för litet.

Hur som helst så gifte de sig utomhus på en fantastisk vacker plats och efteråt var det middag för föräldrar och syskon - och så vi då. På kvällen var det cocktailparty för ytterligare ett 60-70-tal och det var längesen vi hade så roligt! Jag och maken J rockade loss som om vi aldrig förr haft barnvakt över natten (förresten, det HAR vi ju aldrig) och åkte sent på natten till vårt hotellrum och sov ruset av oss. Skitkul helt enkelt. Behöver jag ens nämna ordet hotellfrukost? Tänk - som bakis dessutom.

Mera då... Maken J har fyllt 30, ja. Det firade vi med att lämna barnen på dagis som vanligt, och så hade jag packat en hemlig picknickväska som vi drog med oss till en jättemysig park. Jag dukade upp med värsta lite halvsmälta prinsesstårtan (med 30 ljus i) och hembakade kakor, och så låg vi bara och solade. Maken J var himla nöjd. Snygg var han med.

Och så har jag slutat skolan för terminen och börjat sommarjobba - som en annan fjortonåring. Tillbaka på mitt gamla jobb och det känns lite konstigt. Mina mål och ambitioner ligger ju någon helt annanstans nu. Men snart har jag åtminstone en veckas semester och då bär det av till stuga på Öland med familjen.

Tja... Jag kommer väl på mer efterhand antar jag. Nu är jag åtminstone igång med bloggandet igen. Det är lättare att styra upp det nu när bollen väl börjat rulla. Så kom igen alla andra nu, var fan är era bollar?


---och nej, det är INGEN anspelning på fotbolls-EM, VM eller något annat M för den delen heller - I couldn´t care less om man säger så.Kommentarer
Postat av: Emily

Värst vilken rolig sommar du har då :D

Saknar du stunderna av skitsnack i skolan lika mycket som jag?

2008-06-27 @ 11:12:30
URL: http://www.metrobloggen.se/crazy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Affiliator.com
Diino.se
E-butik.se
Plusikassan.se
Bosieboo.com