Den finaste gåvan

Lille T har slagit sig. Han är jätteledsen och inget mamma gör hjälper - för det är också väldigt SYND om honom just då.

Då kommer Stora S på en idé! (Med finger i luften och allt)
"Det kom en liten mus och ville låna..." En nyfiken Liten T stannar av i gråten en stund för att upptäcka att det bara var den där gamla slagdängan. Helt klart inget värt att sluta gråta för.

Stora S blåser och blåser men eftersom det förmodligen inte ens gör ont längre på Lille T så hjälper ju inte det heller. Hon tittar på honom. Man riktigt hör hur det knakar i huvudet. Hon provar "det kom en liten mus" igen men utan framgång. Lille T blir förbannad och irriterad. Hemskt synd om honom nu. Och det tycker Stora S också. Det tycker inte mamman vid detta laget, men i Stora S:s värld så ska Lille T ständigt ha ett skratt nära till hands.

Eftersom hon är genialisk och världsmästare på att få Lille T på humör, så börjar hon göra "det kom en liten mus" på mig istället. Jag skrattar och ingen anar den överdrivna tillgjordheten.
Lille T tystnar och tittar. Ler busigt i samförstånd med Stora S och hjälper till han också.

Sen glider de över till "Björnen sover" och alla är nöjda och glada. Utan att ens märka det är Lille T glad igen och lurad på hela offerkonfekten. Tänk att vi har gett dem den största gåvan de någonsin kan få. Varandra.

Kommentarer
Postat av: Ida

Så härligt det låter.

Ja det är nog det finaste man kan ha, syskon.

Längtar faktiskt jätte mycket efter nr 2... Det vore riktigt kul med syskon snart till min lilla busunge.

2008-05-07 @ 19:24:54
URL: http://mobjer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Affiliator.com
Diino.se
E-butik.se
Plusikassan.se
Bosieboo.com